Fakta om Blink Health Rx – Bedste rabatpriser på apotek – Apps på … Afdækket

Fakta om Blink Health Rx – Bedste rabatpriser på apotek – Apps på … Afdækket

Hvorfor vælge Medsengage & Tilgængelighed til lave omkostningsmedicin? 24/7 online kundebistandsvirksomhed Højkvalitets medicin til de mest overkommelige omkostninger Givet gennem anerkendt apotekspartner Receptpligt og også receptpligtige lægemidler, begge er let tilgængelige – medicin online. Diskret fragt og også hurtig forsendelse Spar penge ved at købe med vores online receptreferenceløsning. Let at købe og også genopfylde håndtering Vores firma sælger FDA-godkendte medicin og er også i overensstemmelse med verdensomspændende medicinalbutikstandarder.

Du sparer muligvis muligheder og også penge, når du køber medicin online eller via et postordre-apotek. Men er faktisk forhandleren legitim? Og er medicinen sikker? Overhold disse trin for at sikre dig, at du rent faktisk får et godt tilbud. “Hvis det faktisk også er fremragende at være rigtigt, er det måske faktisk,” siger Carmen Catizone, udøvende vejleder for National Association of Panels of Pharmacy (NABP).

For eksempel, hvis du ofte betaler for $ 100 for din medicin, såvel som du muligvis modtager den for $ 5, skal du være forsigtig. Det kan muligvis betyde, at lægemidlerne sælges uden for USA og er ikke tilladt på grund af FDA. Når du går til et stofbutiks websted, skal du søge efter et segl, der nævner VIPPS.

Hvis et apotek på nettet besidder “. Drug store” i slutningen af ​​sin internetadresse, er det RETT at købe medicin bestemt der. Bare tøj, der overholder forordningen, kan bruge dette domænenavn. Din sælger skal findes i denne nation. Sørg for, at sælgeren faktisk er akkrediteret eller tilmeldt gennem betingelsen, hvor den faktisk er placeret.

Nogle af sikkerhedsmæssige stoffer, der er købt i udlandet eller online – C3i-løsninger

Du kan ligeledes kigge efter licensering af relevante oplysninger på apotekets websted. “Hvis de ikke viser det, er det faktisk et forsigtighedstegn,” nævner Catizone. Du skal faktisk være i stand til at chatte med en på telefonen, via e-mail eller endda online, nævner Laura E. Knockel, PharmD, en medicinsk assistentlektor ved University of Iowa.

Ring farmakologen, hvis du har nogen form for undersøgelser, også en lille. Knockel foreslår, at du fylder alle dine ordinerede i den nøjagtige samme apotek, muligvis. Du kender din farmakolog, og det vil være mindre kompliceret at finde problemer, som medicin, som du ikke kan tage med hinanden.

Scenen bliver mere og mere udbredt i USA: Enkeltpersoner erstatter en udflugt til hjørne-apoteket med et klik på world wide web, hvor de opdager hundredevis af websteder, der tilbyder receptpligtig medicin og forskellige andre sundheds- og wellness-genstande. Mange af disse er faktisk lovlige virksomheder, der virkelig leverer fordele, privatliv og vagterne ved konventionelle procedurer til anbefaling af narkotika.

I virkeligheden, mens nogle er kendte enorme apotekskæder, er de fleste af disse legitime virksomheder lokale “forretningsmæssige” narkotika-butikker, der er etableret for at give deres forbrugere elektronisk. Kunderne skal dog være på vagt over for andre, der bruger internettet som afsætningsmulighed for genstande eller teknikker, der faktisk er ulovlige på offline planeten.

Hvad betyder shopping for narkotika-online-risiko – Usa i dag betyder?

Som et køb fildena eksempel kræver nogle websteder forbrugere blot at gennemføre en undersøgelse, lige før de køber ordinerede medicin, og omgår enhver ansigt til ansigt-interaktion sammen med en sundheds- og wellness-professional. “Denne strategi undergraver beskyttelsen af ​​en direkte klinisk kontrol og også fysisk vurdering, der gennemføres gennem en kvalificeret sundheds- og velværeekspert,” siger Jeffrey Shuren, M.D., medicinsk politibetjent i fødevarer og også Medicineringskontorets kontor for politik, organisering og regulering.

“Websteder, der ordinerer baseret på et sæt spørgsmål lønforøgelse tilføjet sundheds- og velværeproblemer,” hævder Shuren. “Kunder tager chancen for at få et forkert lægemiddel såvel som de kan miste muligheden for en korrekt prognose eller identiteten af ​​en kontraindikation til medicinen.” I dag har FDA fået kun et par registreringer af ugunstige aktiviteter i forbindelse med køb af internetmedicin, men et par af disse scenarier udleder den mulige risiko for at erhverve receptpligtige lægemidler på grundlag af blot et sæt spørgsmål. apotek butik.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.